Ik verwelkom je met een glimlach maar geef geen handen of knuffel.

Er zit voldoende tijd tussen jouw vertrek en de komst van de volgende klant, zodat ik de behandelruimte tussentijds goed kan schoonmaken en ventileren.

Bij binnenkomst draag je een mondkapje en was je je handen of desinfecteer je deze met de gel die voor je klaar staat.

Gebruik het toilet zo min mogelijk. In geval van nood kan het natuurlijk wel.

In verband de grotere hoeveelheid lakens en handdoeken die ik nu gebruik, wil ik je vragen zelf 1 grote badhanddoek en 1 (hoes)laken mee te nemen.

Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand.

Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiek contact tot een minimum beperkt;

Tijdens de behandeling zal ik zoveel mogelijk de aanraking van het gezicht beperken.

Als het nodig is je te behandelen in de buurt van je gezicht, draag ik een mondkapje. Als je wilt kun je zelf ook een mondkapje dragen.

Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd.

Als er verschijnselen zijn die op Covid-19 kunnen duiden en er is een Covid-19 test gedaan met negatieve uitslag, dan kan de behandeling doorgaan.

Blijf thuis indien jij of een van je gezinsleden/huisgenoten symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Dan word je geacht je afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken.

Tot nader order worden deze annuleringen niet in rekening gebracht. Mocht ik tussentijds zelf klachten krijgen, zal ik alle reeds gemaakte afspraken onmiddellijk afzeggen en twee weken lang in thuisquarantaine blijven.

Disclaimer: Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat je besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Mocht je meer willen lezen over het protocol van de beroepsverenigingen kun je deze link raadplegen.