Wat is raindrop-therapie?

De Raindrop therapie is een zachte massagevorm waarin gebruik gemaakt wordt van Aromatherapie met een speciale massagetechniek. De combinatie van geur, massage en warmte zorgen voor een diepe heilzame ervaring. Het is bijzonder helend voor lichaam en geest en een boost voor het immuunsysteem.

Bij welke klachten?

De Raindrop-therapie is heilzaam bij vele klachten. Denk aan: overbelaste spieren, rugklachten, vermoeidheid, stemmingswisselingen, emotionele stress, trauma en depressie.

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens de Raindrop therapie worden negen aromatische oliën van hoogwaardige therapeutische kwaliteit (Young Living) aangebracht op voeten, rug en onderbenen. Met de Vitaflex techniek: vederstrijkbewegingen met de vingertoppen die een extra effect geven op de werking van het zenuwstelsel, worden de oliën aangebracht.

Wat is het effect?

De Raindrop therapie geeft een zeer diepe ontspanning en een heel bijzondere ervaring.
Om de oliën zo goed mogelijk te laten intrekken, is het belangrijk vóór de behandeling geen zeep, douchegel of parfum te gebruiken. Tevens blijft het effect van de oliën langer als je na de behandeling je zo lang mogelijk, in ieder geval 24 uur niet doucht. Drink na de behandeling zeker 2 extra glazen water.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de klachten en de hulpvraag kan bepaald worden hoeveel behandelingen en hoeveel tijd per behandeling nodig is.

Vergoeding

Deze behandeling wordt alleen door de zorgverzekeraar vergoed als onderdeel van een geïntegreerde behandeling. Meer informatie vind je op de pagina Tarieven en Vergoedingen.