Behandelingen

InterX 45 minuten €55,-*
Massage 60 minuten €75,-
Massage 75 minuten €85,-
Massage 90 minuten €102,-

*In een InterX-traject van 6-14 behandelingen.

Vergoeding Zorgverzekeraar

Naast de ‘reguliere zorg’ heb je als patiënt ook de mogelijkheid om naar een alternatief genezer te gaan. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig voor massagetherapie en de meeste aanvullende verzekeringen vergoeden een deel van de kosten van mijn behandelingen.

Kijk in de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar naar vergoedingen voor natuurgeneeskundige behandelingen, natuurgeneeskunde of alternatieve zorg door therapeuten (niet artsen) aangesloten bij de VBAG. Of check de zorgwijzer. De vergoeding gaat niet af van het eigen risico.

Betaling

Neem bij de eerste afspraak je zorgverzekeringspasje mee. De gegevens heb ik nodig voor het maken van de factuur.
Na de behandeling krijg je een factuur via de e-mail die je per bank kunt voldoen. De factuur kun je zelf bij jouw zorgverzekeraar indienen.

Annulering

Als je een afspraak wilt annuleren of verzetten kun je dit per telefoon of tekstbericht of email tot 24 uur van te voren kosteloos doen. Daarna breng ik het gehele bedrag in rekening.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en bij koepelorganisatie RBCZ. Acceptatie voor bovenstaande organisaties betekent dat de therapeut HBO-geschoold is en voldoet aan alle gestelde kwalificaties. In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en het tuchtrecht van de VBAGRBCZ en TCZ. Tevens ben ik aangesloten bij een geschillencommissie.