Behandelingen

De eerste behandeling is 75 minuten €85,- (inclusief intake). Daarna maak ik een behandelplan op maat, met een advies voor de daarbij behorend aantal behandelingen. In de sessie integreer ik verschillende massagetechnieken.

Massage 60 minuten €75,-
Massage 75 minuten €85,-
Massage 90 minuten €102,-

Voetreflex Plus massage 60 minuten €75 €65,-

Korting

5-rittenkaart: 5%
10-rittenkaart: 10%
De rittenkaart wordt in één keer gefactureerd en kan niet bij je zorgverzekeraar worden gedeclareerd.

Vergoeding Zorgverzekeraar

Naast de ‘reguliere zorg’ heb je als patiënt ook de mogelijkheid om, in dit geval naar mij, als complementair (alternatief) genezer te gaan. De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden een gedeelte van mijn behandelingen mits ze kunnen worden aangemerkt als een natuurgeneeskundige consult. Alleen mijn geïntegreerde behandeling valt hieronder.

Massagetherapie kan een goede aanvulling zijn op een reguliere behandeling van bijvoorbeeld fysiotherapie, osteopaat of chiropractor. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig voor massagetherapie. De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden een deel van de kosten van mijn behandelingen.

Kijk in de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar naar vergoedingen voor natuurgeneeskundige behandelingen, natuurgeneeskunde of alternatieve zorg door therapeuten (niet artsen) aangesloten bij de VBAG. Of check de zorgwijzer. De vergoeding gaat niet af van het eigen risico.

Betaling

Neem bij de eerste afspraak je zorgpas mee. De gegevens heb ik nodig voor het maken van de factuur.
Na de behandeling krijg je een factuur via de e-mail die je per bank kunt voldoen. De factuur kun je zelf bij jouw zorgverzekeraar indienen.

Annulering

Als je een afspraak wilt annuleren of verzetten kun je dit per telefoon of tekstbericht of email tot 24 uur van te voren kosteloos doen. Daarna breng ik het gehele bedrag in rekening.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en bij koepelorganisatie RBCZ. Acceptatie voor bovenstaande organisaties betekent dat de therapeut HBO-geschoold is en voldoet aan alle gestelde kwalificaties. In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en het tuchtrecht van de VBAG en RBCZ. Tevens ben ik aangesloten bij een geschillencommissie.