VoetreflexPlus-therapie

Meer balans in je leven, je fitter voelen, meer lichaamsbewustzijn

en je voeten voelen

 

Ontspannen liggen terwijl je hele lichaam via de voeten wordt behandeld!

vape store rolex provides for us the idea of available free time. men and women wish excellent wristwatches are who sells the best https://bestreplicawatchsite.org. a important and helpful boatwatches.to is worth sharing with you. a important and helpful https://www.rechargeablevape.gr/ ηλεκτρονικο τσιγαρο is worth sharing with you. we sell high quality chicago-bulls.ru at the best price online. we sell high quality franckmuller.to at the best price online. the best soccerjerseys in the world advancement area is very large. https://www.bvlgarireplica.ru reddit has always been the most loyal representative of excellence in quality. http://www.dita.to/ releases another re-issue and might i say.

VoetreflexPlus stimuleert de energiebanen, waarop het lichaam reageert met een betere bloedtoevoer naar de diverse lichaamsdelen. Het ontspant en harmoniseert het lichaam waardoor het zelfhelend vermogen wordt vergroot en de weerstand wordt verhoogd.

De voeten weerspiegelen het hele lichaam. Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met specifieke plekken op de voeten: de voetreflexzones.
Bij de behandeling wordt bewust gewerkt op deze zones. Via drukpunten op de voet en via diverse meridianen en acupressuurpunten op je handen, onderarmen, ellebogen, je onderbenen of knieën. Afhankelijk van je klacht.

Wat is een VoetreflexPlus-behandeling?

De meeste voetreflexmassages beperken zich tot de Westerse óf de Chinese methode. VoetreflexPlus brengt deze twee technieken samen. Bij de Westerse variant wordt alleen de voet behandeld met een specifieke duimtechniek. Bij de Chinese variant wordt een meer glijdende techniek gebruikt ook op andere lichaamsdelen dan de voeten. Deze combinatie van technieken biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt de effecten van een  behandeling. De VoetreflexPlus-behandeling heeft hiermee een duidelijke meerwaarde t.o.v. de meer klassieke voetreflextherapie.

Reflexzonetherapie kan een goede aanvulling zijn op een reguliere behandeling van bijvoorbeeld fysiotherapie, osteopaat of chiropractor. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Wat brengt een VoetreflexPlus behandeling?

 • diepe ontspanning van lichaam en geest
 • betere gronding
 • vergroting van het zelfhelend vermogen en je weerstand 
 • vergroting van je lichaamsbewustzijn
 • vermindering en vaak verdwijning van klachten 
 • goede nachtrust
 • grotere vitaliteit

Balans in het energetisch lichaam

“Met liefdevolle aanraking en zelfverzekerde handen masseert Karin de chakrapunten op mijn voeten. Ik ervaar dan op de chakra’s warmte, helderheid en kleuren. Een bepaalde lichtheid ook. Deze ervaringen voel ik nog dagen na de massage. Karin brengt balans in het gehele energetische lichaam. Een massage van haar is een groot geschenk aan jezelf.”

Wanda over chakra-massage, Amsterdam

Voordelen van een VoetreflexPlus-behandeling boven een massage

 • terwijl jij rustig ligt wordt je hele lichaam behandeld
 • je kunt ontspannen liggen en hoeft je niet om te keren, zoals bij een massage
 • je kunt tijdens de behandeling je kleren aanhouden
 • via de energiebanen kan op organen gewerkt worden waar je met een massage niet bij kunt

VoetreflexPlus-behandelingen die ik veel geef

 • Lymfe-behandeling: bij verminderde weerstand, als je snel last hebt van verkoudheid en griep en ter ondersteuning van het reinigen en ontgiften van je lichaam
 • Hormoon-behandeling: ter ondersteuning van hormonale veranderingen, voor menstruatie- en overgangsproblemen en bij slecht slapen.
 • Chakra-massage: Energetische massage bij blokkade(s) in een chakra en kan voor veel klachten ingezet worden
 • Metamorfose-behandeling: energetsiche behandeling gericht op het vrijmaken van levensenergie. Ter ondersteuning bij veranderingen zoals verandering van baan, levensfase, verhuizing, scheiding of bij verwerking van verdriet.
 • Hoofdzone-behandeling: bij hoofdpijn, slaapproblemen en problemen met concentratie- en oriëntatie
 • Nier- en blaaszonebehandeling: bij bij alle zones van de nier en blaas, bij verstoring van het zuur-base evenwicht, bij oedeem en hoge bloeddruk en bloedarmoede
 • Spijsvertering-behandeling: ter ondersteuning bij darmklachten, als je last hebt van onstipatieof diarree en ook bij maagpijn, keelpijn of diabetes
 • Wervelkolom, spieren en gewrichten-behandeling: ter ondersteuning van rugklachten en bij spier- en gewrichtspijn

Tarieven

Voetreflex Plus massage 60 minuten €75,00
Eerste behandeling is inclusief intake 75 minuten €85,00

Korting

5-rittenkaart (max 5 maanden geldig): 5% korting
10-rittenkaart (max 10 maanden geldig): 10% korting

Vergoeding Zorgverzekeraar

De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden een gedeelte van de kosten van mijn behandelingen. Kijk in de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar naar vergoedingen voor reflexzonetherapie of massagetherapie onder de noemer natuurgeneeskundige behandelingen of alternatieve zorg door therapeuten (niet artsen) aangesloten bij de VBAG. Of check de zorgwijzer. De vergoeding gaat niet af van het eigen risico.

Krachtig en intens

“Een heel lichte / zachte aanraking en door de herhalingen heel krachtig en intens. Ik voel me heel anders, fijn en zekerder!”

Sandra over voetreflex-behandeling, Amsterdam