Van tevoren
Voor de eerste afspraak ontvang je een intakeformulier om zelf in te vullen. Tijdens de eerste afspraak nemen we deze intake door zodat ik een totaalbeeld van je heb.
Bij deze afspraak luister ik naar je verhaal, naar de klachten en dan maak ik een op jouw afgestemd behandelplan. Als je doel is om te ontstressen, of heb je een knoop in je nek of een overbelaste schouder, geen probleem, dan zorg ik ervoor dat een deel van de massagetechniek ontspanningsmassage of diepe weefsel massage is. Als je pijn hebt of een chronische aandoening, dan kan ik InterX therapie toepassen. InterX therapie is een vorm van neurostimulatie om acute en chronische pijn te verlichten, medicijngebruik terug te dringen en fysieke klachten blijvend op te lossen. Voordat we aan de slag gaan, bespreken we samen het behandelplan en de toelichting.

Tijdens de massage
Eenmaal aan de slag zal ik altijd uitleggen wat ik doe. Als de massagetechnieken niet altijd duidelijk voor je zijn, dan hoef je je geen zorgen te maken. Ik heb ruime ervaring en je kunt er op vertrouwen dat ik weet wat ik doe. Maar heb je tijdens de behandeling vragen of wensen, kun je dit zeggen en dan kan ik daar op ingaan.
Tijdens de massagebehandeling werk ik met biologische olie op de huid van Jacob Hooij en Weleda. Ik gebruik, waar nodig, de etherische oliën van Young Living. Deze oliën ruiken heerlijk en versterken de positieve invloed op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. In deze holistische aanpak integreer ik verschillende technieken, op alle bovenstaande niveaus tot een vloeiend geheel.

Na de massage
Bij iedere behandeling hoort ook een kopje thee of een glas water.