Combinatie VoetreflexPlus en Massage

Aanraking op de plek waar de pijn zit

én profiteren van de effectiviteit van de VoetreflexPlus-behandeling

Een combinatie-behandeling is uitermate effectief als je last hebt van fysieke klachten. Aan bijvoorbeeld je rug, je schouders of je nek. Ik masseer daar waar de klacht voelbaar is. De spieren en weefsels worden los gemasseerd. Met daarna een warmtepakking voor diepere ontspanning.

Aansluitend werk ik op de energiebanen van de kuiten en de reflexzones op de voeten die horen bij het al behandelde deel van je lichaam. Hierdoor kan het pijnlijke lichaamsdeel op een nog dieper niveau ontspannen.

 In deze behandeling combineer ik alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan met zowel de massages als de VoetreflexPlus-behandelingen.
Zo krijg jij het beste van twee werelden!

Veelvoorkomende Combinatie-behandelingen zijn:

 

  • behandeling van rug- en schouderklachten
  • behandeling van hoofd- en nekklachten
  • of de combinatie hoofd, voeten en handen

Maak een afspraak en we bespreken samen wat mogelijk is.

Tarieven

Behandeling 75 minuten €90,00
De eerste behandeling is inclusief een intakegesprek.

Korting

5-rittenkaart (max 5 maanden geldig): 5% korting
10-rittenkaart (max 10 maanden geldig): 10% korting

Vergoeding Zorgverzekeraar

De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden een gedeelte van de kosten van mijn behandelingen. Kijk in de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar naar vergoedingen voor reflexzonetherapie of massagetherapie onder de noemer natuurgeneeskundige behandelingen of alternatieve zorg door therapeuten (niet artsen) aangesloten bij de VBAG. Of check de zorgwijzer. De vergoeding gaat niet af van het eigen risico.