In goede handen

karin komin massage amsterdamIk behandel je met aandacht en zorg in een veilige omgeving. Daarnaast ben ik nieuwsgierig en zoek naar een verbinding om je meer in balans te krijgen. Ik ben gefascineerd door de werking en de complexiteit van het menselijk lichaam. Dit stimuleert me om te blijven leren.

In 2006 heb ik mijn opleiding aan de Akademie voor Massage en Beweging succesvol afgerond. Ik volg regelmatig bij- en nascholingen om mijn kennis up-to-date te houden.

Voor voetreflexologie volgde ik verschillende workshops & opleiding bij Total Health. Voor diepe weefselmassage volgde ik trainingen bij gerenommeerde massagetherapeuten en docenten Art Riggs en Brian Utting. Voor Dorntherapie en Breussmassage volg ik regelmatig cursussen bij Idelette Eijgelaar, oprichtster van het Dorn Instituut. Voor InterX therapie volgde ik scholing bij InterX Benelux in Amsterdam en bij de InterX Clinic in Londen.

Aangesloten bij

karin komin rbcz