Wat cliënten zeggen

Lees hier wat cliënten zeggen over de behandelingen.

 

Zelf ook een review achterlaten? Zeer welkom!

 Dat kan eenvoudig met het contactformulier. Alvast bedankt!

Weg met pijnstillers

“Terwijl ik op de wachtlijst stond om pijnklachten door een niersteen te verhelpen in het ziekenhuis, heb ik meerdere ontspannings- en voetreflexbehandelingen van Karin gehad. Dit heeft de pijn aan mijn nier direct aanzienlijk verminderd en voor periodes zelfs doen verdwijnen, waardoor ik geen pijnstillers meer hoefde te slikken. Naast de mooie effecten van de behandelingen, was Karin’s benadering heel prettig: persoonlijk, begripvol en vol aandacht.”

Karin L. , Amstelveen

Bij de voeten komt het samen

“Karin werkt in detail op mijn schouders en hele lijf. En bij de voeten komt alles samen. Voelt als totale onspanning.”

Marja, Amsterdam

Re-assembled

“Karin uses pressure point therapy and essential oils as departure, but her knowledge and the application thereof is so much wider. I’ve arrived at Karin with a back and neck in a spasm after moving house, with a bruised body (and ego!) after a bicycle fall and an over-worked-elbow and has always left re-assembled and positive.”

Frances, Amstelveen

Van m’n jetlag af

“Vanwege een jetlag voelde ik vermoeidheid en een beetje hoofdpijn. Karin gaf me een energetische voetreflexzone-massage. Na de massage voelt mijn lichaam meer ontspannen en mijn geest wakkerder. Nu ben ik helderder en meer gefocust.
Heel fijne ervaring!”

Lena, Amsterdam

 

Zelf ook een review achterlaten? Zeer welkom!

 Dat kan eenvoudig met het contactformulier. Alvast bedankt!